De mooiste merken skikleding in 't Gooi bij Match Laren

Bij Match Laren vind je de mooiste merken skikleding in 't Gooi. Van skijassen tot skibroeken, van ski pullies tot ski accessoires en heerlijke snowboots - bij onze winkel in Laren vind je alles wat je nodig hebt om de piste te betreden. Onze skikleding collectie voor dames en heren bevat merken zoals Bogner, Fire&Ice, Goldbergh, Frauenschuh, Peak Performance, Toni Sailer en meer. Deze skikleding merken bieden comfort, functionaliteit en de nieuwste trends in skimode.

Dames skikleding

Voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en functionele skikleding kun je terecht bij onze winkel in 't Gooi. Onze dames skicollectie bevat merken als Goldbergh, Bogner, Fire&Ice, Frauenschuh, Toni Sailer, Moon Boot, Sorel en meer. Onze populairste merken lichten wij voor je uit.

Goldbergh skikleding

Het grootste deel van onze skicollectie bestaat uit Goldbergh skikleding. Bijvoorbeeld een zwart Goldbergh skipak (Parry) in combinatie met de zwarte Goldbergh ski pulli (Serena). Of, één van onze favorieten, het opvallende lila Glamstar Jacket met de lila ski pulli (Serena) en de lila ski broek van Goldbergh (Brooke). Bekijk hier de volledige Goldbergh skicollectie.

Bogner skikleding voor dames

Dit seizoen hebben wij een exclusieve collectie bij Match Laren, namelijk de Bogner x 007 collectie. Voor dames bestaat deze collectie uit de Bogner x 007 ski broek voor dames (Maddy), de Bogner x 007 skijas voor dames (Macy) en de Bogner x 007 first layer (Jelina), voorzien van het opvallende 007 logo. Daarnaast bevat onze Bogner collectie verschillende ski pullies, skibroeken en skijassen. Ontdek hier de Bogner skikleding collectie voor dames.

Fire & Ice, Frauenschuh en Toni Sailer dames collectie 

Ontdek de winterse stijl met onze damescollectie van Fire & Ice, die schittert met de opvallende Saelly skijassen in oranje, licht blauw, marine en zwart. Voor degenen die de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit zoeken, biedt Frauenschuh een scala aan skikleding, waaronder skibroeken, skijassen, fijne vesten om onder je skijas te dragen en handige Beltbags voor tijdens het skiën. Of ontdek de verfijnde elegantie van onze Toni Sailer dames skicollectie, bestaande uit ski pullies en skijassen. 

Snowboots voor dames 

Omarm de warmte in stijl met onze collectie snowboots voor dames. Kies bijvoorbeeld uit de diverse kleuren van Moon Boot, de robuuste Sorel snowboots, de elegante Inuikii laarzen of de stijlvolle UGG snowboots. Blijf niet alleen warm, maar straal ook in elke stap die je zet op de winterse paden.

Heren skikleding 

Ook voor heren die op zoek zijn naar hoogwaardige en modieuze skikleding is Match Laren de bestemming in het Gooi. In onze uitgebreide skicollectie voor heren vind je topmerken zoals Bogner, Fire&Ice, Peak Performance, Toni Sailer, Moon Boot, Sorel en meer. Ontdek hier onze selectie van meest populaire skikledingmerken.

Bogner skikleding voor heren 

Voor heren introduceren wij ook de exclusieve Bogner x 007 collectie, bestaande uit de Bogner x 007 ski broek voor heren (Nori) en de Bogner x 007 skijas voor heren (Jarel). Beide voorzien van het opvallende 007 logo. Een andere mooie Bogner set is bijvoorbeeld het rood met witte ski jack van Bogner (Jessy) met de Bogner skibroek in off white  (Tim). Of de opvallende Henrik Ski Jacket met de neon gele skibroek van Bogner (Tim). Ontdek hier de hele Bogner skicollectie voor heren.

Fire & Ice skicollectie voor heren

Laat je inspireren door de opvallende skicollectie van Fire & Ice. De combinatie van de ski broek army van Fire&Ice (Scott), de oranje first layer (Pascal) en de Fire & Ice Bjarne Functional Jacket in army vormt een opvallende set voor op de piste. Daarnaast straalt de marine ski broek van Fire&Ice (Scott), de frisse witte first layer (Pascal) en de Luka Ski Jacket in marine tijdloze stijl uit. Bekijk hier de veelzijdige Fire & Ice skikleding voor heren.

Peak Performance en Toni Sailer heren collectie

Voor heren die streven naar Scandinavische eenvoud bieden wij een aantal marine en groene Peak Performance skijassen aan, die zowel technisch geavanceerd en stijlvol zijn. Of ontdek de verfijnde elegantie van Toni Sailer skikleding voor heren.

Snowboots voor heren

Kies uit onze stijlvolle collectie snowboots met laarzen van Moon Boot, robuuste Sorel snowboots voor heren of de Olang laarzen voor heren. Deze snowboots houden je warm in stijl tijdens jouw wandelingen door de sneeuw.

Skikleding kopen in 't Gooi

Ontdek de perfecte skistijl voor jou bij Match Laren, zowel online als in onze winkel. Bij ons staat altijd een gepassioneerde expert klaar om je te helpen en je te adviseren over onze populaire skikleding merken. Wacht niet langer en omarm de ultieme combinatie van comfort en stijl op de piste met de mooiste merken skikleding in 't Gooi!