Een mooi cadeau voor de feestdagen

Het is weer die tijd van het jaar - de feestdagen komen eraan en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over cadeautjes voor je dierbaren. Of het nou je vader, moeder, opa, oma, broer, zus of je partner is, een modieus accessoire van een mooi merk is altijd een waardevol cadeau. Bij Match Laren helpen wij je graag aan een leuk, stijlvol cadeau voor de feestdagen!

UGG hanschoenen en Hestra handschoenen

Verwen je dierbaren deze feestdagen met warmte en stijl door te kiezen voor het perfecte paar UGG handschoenen. Onze collectie bevat de populaire UGG Turn Cuff handschoenen, die niet alleen comfort bieden maar ook een vleugje luxe toevoegen aan de winterse dagen. De zwarte UGG wanten zijn jaar na jaar een favoriet tijdens koude seizoenen. En natuurlijk hebben wij ook weer heerlijk zachte UGG heren handschoenen in zowel camel als zwart.

Hestra handschoenen zijn een tijdloos geschenk dat elk jaar weer razend populair is. Onze brede collectie Hestra handschoenen van leer is een prachtig cadeau voor zowel dames als heren. Voor diegenen met een passie voor skiën zijn onze skihandschoenen van Hestra de ultieme keuze, waardoor ze met warmte en stijl de piste af kunnen bewegen.

Ontdek prachtige merken sjaals

Een sjaal is niet alleen een winteraccessoire; het is het perfecte cadeau dat warmte en stijl combineert. Een Peserico sjaal voegt een elegante twist toe aan elke outfit. Als je op zoek bent naar ultieme zachtheid en luxe, kies dan voor een heerlijke zachte Repeat cashmere sjaal. Voor een geschenk dat meer dan alleen warmte biedt, kies je een Faliero Sarti sjaal - een kunstwerk op zich.

Op zoek naar een sjaal voor een skiliefhebber? Een Goldbergh sjaal met Goldbergh hoofdband is een onweerstaanbare set voor op de piste. Voor wie comfort hoog in het vaandel heeft, hebben we gedacht aan een heerlijke combinatie: een UGG sjaal met bijpassende UGG muts in grijs mêlee en zwart. Warmte, stijl en comfort komen samen in deze prachtige sets. 

Stijlvolle merken mutsen

Een perfect warm en modieus cadeau met een stijlvolle touch is zonder twijfel een muts. Niet alleen heerlijk om te dragen, maar het maakt je outfit ook helemaal af. Bij Match Laren hebben we een selectie van verschillende merken mutsen, waaronder de stijlvolle Parajumpers muts, een tijdloze klassieke Ralph Lauren muts, of de eigentijdse Olaf Hussein muts met Scandinavische charme.

Voor je skivakantie hebben we opvallende mutsen van Fire & Ice, stoere Peak Performance mutsen en glamorous Goldbergh mutsen voor dames. Deze stijlvolle mutsen zijn niet alleen perfect voor op de piste, maar ook daarbuiten. Ontdek de ultieme combinatie van warmte en flair met onze exclusieve collectie merken mutsen.

Ontdek Ralph Lauren Petten en Isabel Marant Petten 

Ongeacht het seizoen - zomer, herfst, winter of lente - petten en hoeden zijn tijdloze accessoires die het hele jaar door gedragen kunnen worden. Daarom zijn ze het perfecte geschenk voor elke gelegenheid, vooral tijdens de feestdagen!

Een Ralph Lauren pet is absoluut tijdloos en daarmee een geschikt cadeau voor je vader, broer, vriend, en natuurlijk ook voor dames die de stijl van Polo Ralph Lauren petten omarmen. Of kies voor een prachtige Isabel Marant pet, een uniek cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

Stijlvol cadeau kopen bij Match Laren 

Handschoenen, sjaals, mutsen en petten - de perfecte geschenken voor de feestdagen! Bestel jouw cadeau eenvoudig online via onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel. Niet al onze producten staan online, dus als je op zoek bent naar een andere prachtige sjaal, sokken, riemen of een ander passend stijlvol cadeau, kom dan gerust langs bij onze winkel in Laren.